View Single Post
Eski 19-02-08, 12:10   #4 (permalink)
ScHaO
*DaYIKA*DérsiM*

Giriş Tarihi: 25-02-2007
Yer: D£RSiM---iSTANBUL
Rep Puanı: 3037314
ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11ScHaO Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 30408
Varsayılan C: Başarılı olan herkes lütfen buraya ....

öss yi yenemiyorum ama matematiğime bayılıyorum

matematikte çok araştıracaksın,her değişikliği iyice inceleyeceksin,nereden ne şekilde oluşturulmuş gibisinden sonra bunları güzel bi beynine koyacaksın (eğer tıp isteyecek kadar cesursan bunu da yapabilirsin)en baştan başlayacaksın yani gidipte lise 2 de çarpanlara ayırma öğreniyorsun diye çarpanlara ayırma çözmeye çalışıp ta çözemezsen tabi bu olumsuz fikirlere kapılırsın temel kavramlar sayı ... kısacası al eline bir öss mat1 kitabı başından başla,en azindan her hafta 2 bölüm bitir ... sonra hafta sonları bu bitirdiğin konularla ilgili bir sürüsüne soru çöz... her konu ilerleyişinde eski konuları çözmeyi unutma (malesef ki sorularda pek bütün konuları kavrayan soru olmadığından unutulabilir ... ezberci degilsen tabi)matematik mantık işidir sadece .. ezber gereksiz .. formüller var diyeceksin o formüller mantıkla oluşturulmuş mantığını anladığında beyninden çıkmaz zaten kolay kolay matematik(tabi soru çözersen veya düşünürsen) herşey mantığında bitiyor kolay birşey bir matematik i 2 ay da bitirirsin yok yine de olmuyor yapamiyorum diyorsan ... kendini hapset bbi yere .. sadece matematik çalis (öss ye kadar degil tabi belli bir süre ) başladığında zaten devamı geliyor ... kolay gelsin hepinize başarılar .. ben de DGS de bi 80 mat yapsam var ya allah bana türkçeyi anlatacak olan war mi
ScHaO çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla