merhaba lisede okuyup çok başarılı olan, össyi yüksek puanla kazanmış kişiler veya TIP ÖĞRENCİLERİ....
şu an 10.sınıftayım 12.sınıfın sonunda gireceğim ve şu an matematikte ço zorlanıyorum, testlerde hiç iyy yapamıyorum yazılılarım da iyi değil mat., fen derslerim özellikle fizik ,biyo...gayet iyi ama mat. olmadan olmuyor ki benim mat baya düzeltilmesi gerekiyor... ama bir de çok telaşlıyım , aşırı böyle ne zaman diyelim bir soru bile yapamasam bitti diyorum, tıp elime geçmez ki benim diyorum ve buna engel olmak için tıpı kazanmış biri olarak önerinize çok ihtiyacım var , çünkü kazanmış biri olarak tıp ı kazanmak nasıl birşey yani netlerin ne dercede olması lazım, nasıl çalışırsam gerçekten başarıyı sağlayabilirim ...yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim... bu yazıyı alperen89 a göndemrişitm sağolsun, bana kendi çalışma yöntemiyle ilgili bilgiler verdi ve yardımcı oldu ...
ben hergün o gün okulda işlenen derlseri tekrar ediyorum, yarının derslerine bakıyorum ve edebiyattan verilen romanı günde 30 sayfa civarı okuyorum ...yani günde yaklaşık2-2,5 saat oluyor bu, söylediğim gibi mat da büyük eksikliğim var testlerde berbat bir durum matematik ...gene fen iyi de ,çok zorlanmıyorum da matematik kalıyor.. aa bir de geometri var ona ama önem vermediğimden iyi değildim ...
şimdi bu yazıyı okuyan ve başarıyı yakalamış, şu öss,yi yenmiş öğrencilerin bana;
nasıl çalıştıklarını
günde kaç saat çalıştıklarını
yukarıdaki çalışma sistemime daha başka neler ekleyebileceğimi ve günde kaç saat çalışmama gerektiğini yazabilir mi ?