View Single Post
Eski 16-02-08, 17:52   #177 (permalink)
Kaleci_Mayer
Meraklı

Giriş Tarihi: 23-01-2007
Yer: BERLIN - ALMANYA-KOMM REIN! WIR KÖNNEN ÜBER ALLES REDEN!
Rep Puanı: 148645
Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1510

Varsayılan C: Almanya Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Gohanze911 Mesajı Göster
Merhabalar;

Benim merak ettigim bir kac konu var.Eger elinizden geldigi kadar cevaplarsaniz memnun olurum.Oncelikle cifte vatandas oldugumu belirteyim yani alman pasaportuna ve kimligine sahibim.Fakat 12 yil Turkiyede yasadiktan sonra bazi nedenlerden dolayi Almanyaya geri donmus bulunuyoruz.Turkiyeye gittigimde henuz kucuk oldugum icin almanca ogrenme firsatim olmamisti.Su an yaklasik 5 aydir Almanyada yasiyorum.Yasim 17.Turkiyede anadolu lisesi mezunuyum.Almanyada Fachhochschule okuyabilecegime dair duyumlar aldim.Acaba dogru mudur?Eger dogruysa nasil bir tutum sergilemem lazim.
Dipnot:Su an almanyada almanca kursuna devam etmekteyim ve bayagi bir yol katettigim.
Simdiden cevaplariniz icin minettarim.
Senin sorunu ancak HELL-HOLE cevaplayabilir. O da bu aralar foruma ugramiyor sanirim.
Kaleci_Mayer çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla