Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen fanatik620
merhaba ben 24 yaşındayım tır kullanma ehliyetim var TÜRKİYEDEde çok yer gezdim ve şimdi şansımı ABDde denemek istiyorum lise terk im orta okul diploması ile vize başvurusu yapabilirmiyim vize başvurusu yaparken hesabımda ne kadar param olması lazım böyle işler için vize veriliyormu illa green card mı lazım forum daki arkadaşlar hep eğitim sayesinde gitmeye çalışıyorlar benim şansim varmı bilgilendiren olursa sevinirim
|
Merhaba abicim buradan Usa'da iş bulmak çok zor.çünkü adamlar hep oradakilere öncelik veriyorlar.ama şansını dene derim önce bir cv (özgeçmiş) yaz ingilizce sonra referenca(yani çalıştığın şirketlerin felan iyi çalıştığına dahil belgeler felan işte).sonra internetten iş araştırmalarına başla sadece şans meselesi.abi istersen sende green card'a başvurabilirsin her yıl çekiliyor ister bir kurumla ister tek başına başvur(ingilizceniz iyiyse).çıkarsa bence rahatlıkla mülakata girer alırsın green cardını.bu mülakatta 12000$'ın olsa yeter.Her yıl ekim ayında başlar başvurular aralıkda biter