View Single Post
Eski 08-02-08, 13:35   #7 (permalink)
canerfan
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 05-08-2006
Rep Puanı: 2375
canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11canerfan Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: NewYorkCity Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ownednoob Mesajı Göster
merhaba newyorkcity , 60 sayfanın hepsini okudum eline sağlık harika bir döküman yapmışsın. neyse fazla uzatmadan konuya geçmek istiyorum.

benim bu sene lise bitiyor. ve nyc'de yaşamak istiyorum. tamam 6 aylık dil okuluna yazıldık diyelim. vizemizi aldık ve geldik. orda bir işte ayarladık. evde ayarladık. bu 6 ay sonunda dil okulu biticek. ve bir üniversite okumak istiyorum 2 yıllık falan. tamam onuda okuduk varsay ( Tabi bunları yaparkende çalışıyorum). daha sonra nasıl nyc'de kalıcaz? yani vizemiz biticek sonuçta.
Arkadaşım normal okuyarak istediğin kadar kalabilirsin tabi ne zaman okul biter o zaman şut olursun.Ama üniversitede kendini gösterirsen asistan olarak felan kalabilirsin.Ya da amerikan vatandaşı biri ile evlenebilirsin.1 seçenek daha var o da DV green card lottery.Bu bildiğimiz gibi çekiliş her yıl 55.000 kişiyi usa'ya göçmen olarak alıyorlar.Sanırım Türkiye'den 2000 civarı kişi alıyor.Green Card Dvlottery'e ister kendin websitesinden başvur ister bir kurumla başvur.Eğer kazanırsan Sana zarf gelir kazanamazsan hiçbirşey gelmez.zarf gelince mülakata gidersin mülakattan geçersen welcome to USA
canerfan çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla