Konu
:
Hacettepe-Endüstri Mühendisliği
View Single Post
08-02-08, 02:04
#
12
(
permalink
)
Emre1907
Meraklı
Giriş Tarihi: 23-01-2006
Rep Puanı: 767658
Rep Gücü: 7712
C: Hacettepe-Endüstri Mühendisliği
Canım kardeşim ben bana baksın demedim zaten.. Bende arkadaşla aynı düşünceler içerisindeydim fakat biraz araştırma yapınca üninin sadece araç olduğunu gördüm çoğu şirket senin bilginle tecrübenle ilgilenir üninin adı 2.planda kalır dedim.. Ama haklısın aselsan vs gibi şirketler için odtü gibi okullar şart ama işsizlik sorunu yoktur mühendislikte benim söylemek istediğim bu.. Kendini geliştirdiğin takdirde odtülü adamla aynı parada iş bile bulabilirsin..
Ben bana baksın demedim fikir sahibi olmak istiyosa en güzel yapacagı şey şirket sahipleriyle yada çalışan mühendislerle konuşmaktır..
Ben sadece öss öncesi odtüden başka ünide iş yok diyen cahillere bakma demek istemiştim hocalar genelde böyle der.. Eğer sadece odtülüye ekmek olsaydı ..
komik yani odtüye laf ettiğim yok bi odtülü adamın iş sıkıntısı olmaz yurt dışı baglantısı cok muhteşem odtünün itünün.. ama isterse sütçüimam üni olsun isterse dumlupınar hiç farketmez türkiyede 7den 70e her ünide kendini geliştirdğin takdirde sana iş vardır bunu demek istedimm..
Kardeşimiz beni ister dinler ister dinlemez.. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakılmasın ben sizin görüşlerinize saygı duyarım.. Ama kesinlikle karşıyım üniversitenin meslek bulmada 1.planda olduğuna..
Saygılar
Emre1907
Kullanıcının Profilini Göster