View Single Post
Eski 04-02-08, 18:43   #86 (permalink)
bursali1
Yabancı

Giriş Tarihi: 03-02-2008
Rep Puanı: 2375
bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11bursali1 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0

Angry C: Belcika Hakkinda Merak Ettikleriniz...

merhaba ben araniza yeni katildim ama benim sizin anlattiginiz gibi sorun mu diyeyim anlamadim cunku belcikaya evlenme sebebim esimi cok sevmekten dolayi karar verdim belcikanin meaklisi deyilim ama sartlar onu gerektiriyor esim oranin vatandasi dogma buyume turk uyruklu fakat cifte vatandas deyil konuya gireyim evleneli 9 uncu ayimiza giriyoruz vize isteyeli 8ay oldu savciliga arastirmaya gonderdiler temiz onay aldik ocak 24tarihinde vize bolumune karar gonderildi merak ediyorum ne kadar daha beklerim bu sitreslerden dolayi bebegimi kaybettim aile birlesim bu aile ayriligi deyil ki lutfen bana yardimci olurmusunuz cunku cok bunaldim ama belcikalilarda suc oldugu kadar bizim turklerde de var evliligi oyuncak ettiler orflerini adetlerini unutmaya basladilar evlilik kutsaldir oyle deyil mi sizce
bursali1 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla