Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen fuzo
araştırmadan diyen arkadaşıma cevabım : benim orda 3 tane tanıdığım var ve devamlı söylüyorlardı çok ufak okul diye ama ben ilk defa gözlerimle şahit oldum ve fotoğrafladım, ayrıca o bina idari bina değil ve 6 tane meslek yüksek okulu programı eğitimini bu binada alıyor yani burası bilim üniversitesinin meslek yüksek okulu,ama duyduğuma göre fen edebiyat ve tıp fakültesi binasınında bundan pek farkı yokmuş onuda araştırdım.
peki florence nightingale bu okulun bünyesinde diyelim,kampus u olmayan bi okul hakkında konuşuyoruz,o zaman bu gençler kampus hayatını nerede yaşıycak soruyorum size?hastanenin koridorlarındamı...
Florance Nightingale hastanesi bilim üniversitesi bünyesindedir diyen arkadaşıma cevabım : bir okulun bu kadar küçük olduğunu gerçekten düşünememiştim tıpkı senin gibi,ama inan bu kadar küçük...
|
myo lardan kaç tanesi güzel yerlerde güzel binalarda??ayrıca tıp fakületsinden bahsediyorsun hangi tıp fakültesi kampüsün içinde en iyi yerlerde hepsi hastanelerle iç içe tıp öğrencisinin işi zaten kampüs hayatı değil..ülkemizin en iyi tıp fakültesi olan hacettepe tıp fakültesini gezdin mi sen hiç?ordada yok kampüs dikkatini çekerim