View Single Post
Eski 03-02-08, 11:46   #4 (permalink)
jahnny
Sadık Üye

Giriş Tarihi: 07-08-2005
Yer: ankara / izmir
Rep Puanı: 12577947
jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11jahnny Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 125845

Varsayılan C: dünyanın ve türkiyenin en dandik ve en ufak üniversitesi

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen fuzo Mesajı Göster

önünden geçerken gördüm ve resmen şok a girdim,hemen fotoğrafını aldım tabi,bunu herkesin görmesini istedim açıkçası böle bir üniversite olabiliceğine inanmıyordum ve bir üniversite mezunu olarak burda nasıl bir üniversite eğitimi verildiğini ve neler olduğunu anlamış değilim,ayrıca bu okulda bir TIP FAKULTESİ var!!! Birde burası sağlık üzerine bir üniversiteymiş,peqi merak ediyorum bu labaratuvarlar vs. bu APARTMANIN neresine sığdı.gerçekten çok ilginç...yorumlarınızı ilgiyle bekliyorum...

Florance Nightingale hastanesi bilim üniversitesi bünyesindedir..başka birşey söylememe gerek var mı ?bide üniversite mezunuyum demişsin bi okulun bu kadar küük olabilceğini nasıl düşündün?senin üniversiteninin binası bir tane hepsi içindemiydi fakültelerin labların?al bak bu binanın önünde hacettepe üniversitesi yazıyo şimdi okulum bundan mı ibaret olmuş oluyo??

Mesajı son düzenleyen jahnny ( 03-02-08 - 11:53 ).
jahnny çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla