View Single Post
Eski 31-01-08, 18:29   #116 (permalink)
mr_az
Meraklı

Giriş Tarihi: 25-01-2008
Rep Puanı: 36142
mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11mr_az Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 371
Varsayılan C: Azerbaycan Hakkinda Merak Ettikleriniz

Alıntı:
slm arkadaşlar ben duydklarımı söylüyorum balkanlarda bulgarisatan,romanya,arnavutluk,ukrayna asyada kazakistan,azerbaycan,kırgızistan,gürcistan ve sudii arabistanda

elektronik ve teknolojik ürünlerin yani laptop,mp4,kamera,ps, şahane araba teyiplari,amfiler vb.. çook ucuz olduğu söyleniyor bu doğrmudur?
Türkiyeye göre çok ucuz olan yerler var.Verdiğin listede bulunan ülkelerin bazılarında fiyatlar gerçekten uygun.

Alıntı:
türk vatandaşı olarak yurt dışından bu tür ürünlerden en fazla ne kadar getiririz?
televizyon ve cep telefonu hariç eğer bağlantın varsa diğer mallardan istediğin kadar getirebiliresin.

Alıntı:
zula yaparsak ve yakalanırsak ne olur?

yada bunlar için gümrük ödersek ne dar a çıkar?
zula yapmana gerek yok çünkü gümrük kontrolü dahilinde çok uygun fiyatlara Türkiyeye getirmek mümkün.

Alıntı:
ve sınır denetimleri kara damı havadamı yoksa limanlarda mı daha sıkıdır?

bütün bawulları arıyolar mı üsta baş felan?

amacım hem tatil yapıp hem bikaç üünü ucuza getirmek
havalimanlarında kontrol çok daha fazladır.

Alıntı:
yardımlarınız ve payşaımlarınız için hepinize çoook teşşekü eder yarını iple çekmedeyim bu konuyu çoook merak edioorum
ben bahsettiğin işi uzun süre yaptım.
mr_az çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla