Newport universitesi
şöyle ilk önce hocaların çoğu yüksek okulda ders veren hocalar

yani doc. olsa ne olur prof olsa ne olur... KOU yü bitirip gittim orayada hani verdikleri diploma nın font larına dikkat edin herkesde aynı değil

)) Fiyat olarak ben 4000$ ödedim param falan yok dedim koyun pazarı gibi kapadık ama 15000$ ne okuyanda gördüm 11000$ ne okuyanda...
Yazılımcı hocası word den c/p yaparak program yaptırtıryor, bir add-on istediğinde yapamıyor yani doc dokümanında ne varsa o
Buradaa okuyup yurt dışında masterim yaparım diye gitmeyin öyle bir şansınız yok, senetlere imzayı attırıncaya kadar evet derler sonra yok öyle bişey demedik derler. Bir gün bi bakarsınız hocalar değişmiş, YÖK den pretostoyu yiyen hocalar bırakmışlar okulu, siz bir kaç hafta evde yatın derler zaten haftanın 2-3 günü okul var... Yani kısacası ben 4000$ ile yırttım ve kurtuldum, orada okuyanlara şunu diyeyim (ben şu an Türkiye'nin en büyük GSM şirketlerinin birisinde system ve network engineer olarak çalışıyorum) sizin gözünüzü boyuyorlar ve aslında çoğunuz saf olduğu için çok şey bildiğinizi sanıyorsunuz. Şirkete bi Newportlu geldi 2 gün sonra postaladılar. Bu bilg. Muh. ve şunu diyeyim görünen o ki harbiden orada geyik yapıyorlar. Herkes orada iş bilgiye bakar der derslerde msn messenger kullanırlar, yonja da kız ararlar hani bi şeyler biliyorum diye demiyorum bir gün ağ daki konuşmaları izliyorum yani eğlence olsun diye neler döndüğünü kimse bilemez. Saçma sapan işler dönüyor okulun sahibi (ceo) için tek şey para

global english ve newport bi ara millete Fort Hase State unide çakacaklardı ama olmadı
Kıacası diyeceğim şu: Orada okuyanlar ya babaları zengin bi yerde çalışmaya ihtiyacı olmanyalar için sorun yok, ama bi yerde işe girecekler için ciddi sorunlar var.