View Single Post
Eski 26-01-08, 01:03   #546 (permalink)
m!l@n
Bağımlı

Giriş Tarihi: 14-02-2006
Yer: toronto
Rep Puanı: 83017
m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11m!l@n Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 869
Varsayılan C: Kanada Hakkinda Merak Ettikleriniz(Zigot, Euro_Turk)

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ulash1907 Mesajı Göster
hadiarkadaşlar canadalılar gerçekten bu sitede size sorduğum sorular ne kadar önemli bir bilseniz hemen cevaplarsınız valla, 109 sayfanın hepsini tek tek okudum sizde haklısınız çok soru cvplamıssınız ama benim sorularımın cvbı yoktu gerçekten, bi el atarsanız çok sevinirim... teşekkürler...

ALINTI

slm arkadaşlar ben 10 yıllık devlet memuruyum (eşimde aynı şekilde), bizde canada da yaşamak istiyoruz, ayrı ayrı göçmenlik başvurusu yapıp sonuç bekliyecegiz. arkadaşlara göçmenlikle ilgili bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinirim;
-göçmen olarak gelirsek yaşayacağımız şehri biz mi seçiyoruz?
-iş ücretleri formda yazdığınız gibi saatlik 7-8 cad mı yoksa yasal olduğumuz için daha mı iyi
-önemli masrafımız muhtemelen içki olacak, fiyatlar nasıl bira, votka v.b.
-orada emeklilik sistemi nasıl ? burada çalıştıklarımız resmi devlet sigortası (emekli sandığı) boşa mı gidiyor
-3 yıl sonra canada vatandaşı olunca türkiye vatandaşlığımız devam edecek mi
-arkadaşım da veteriner hekim ist.ü. mezunu orada veterinerlik yapabilmesi için kaç sene okuması gerekiyor
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
bildigim kadar cevaplayabilirim
1 istedigin sehire gidebilirsin
2 7-8 en dusuk ucret daha fazlasini kazanabilirsin
3 cok icme derim paran cebinde kalir
4 kanada vatandasi olunca cifte vatandassindir
5 arkadasin icin ne kadar okumasi gerekir onu bilmiyorum
emeklilik icin canada ve turkiye bir anlasma yapmis diye duydum ne kadar dogru bilmem ama bosa gimiyor

Mesajı son düzenleyen m!l@n ( 26-01-08 - 01:05 ) Neden: hic
m!l@n çevrimdışı