View Single Post
Eski 25-01-08, 23:48   #1 (permalink)
Ewilume2
Banlandı

Giriş Tarihi: 02-03-2007
Rep Puanı: 8117273
Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11Ewilume2 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
13 Forumun En komik üYesi Ve en GEveze En Çakal Üyesi Ewilume2 Gelde Ağlama ..>>>

Seni seviyorum Merve (öyle aşkım maşkım dicemimi sandınız o karizmayı çizer hem yazdık sanki okucak sevgilimiz SENİ SEVİYORUM MERVEEE kıza seni seviyorum dedim bişi demiom kodum bi tane Kız tane ayıldı Şimdi okulda Ödül Töreni Vardı Müdür Benim Adımı söylüyor tabi yalaka kızlarda hemen benle konuşmaya başlıyor bende kaçıyorum atıom ödülü felan sizin olsun dedim eve gittim babama ne dicem ödül nerde gidip geri almaya gidiom araba üstünden geçmiş zaten bi kitap bi madalya verdiler Okulda oks 2 .siydim geçen bir de orda şu yaşandı çıkmıştım kürsüye kıza seni seviyorum dedim baktım kız tip tip bakıyor herkes alkışlıyor kızda tabi bi havalara giriolar Buda bizim bi şarkımız

Murat Kekilli Bu akşam ölürüm
Dicemimi sandınız yok korkmayın o deil o adamın tipinide sevmiom (çırtlak sesli :P)

Bu kalp Seni unutmu zzZzz hadi iyi dinlemeler Not : Ağlamayın Ha ! Gidin mendillerinizi hazırlayınız ...<<>>

Seni seviyorum Merve (tabi ilk önce içindeki güzelliğini seviyorum Merve ..

iSallah beğenmişşinizdir
Ewilume2 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla