View Single Post
Eski 21-01-08, 23:45   #78 (permalink)
Erdemalp
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 07-03-2005
Rep Puanı: 2412
Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11Erdemalp Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 70
Varsayılan C: Work And Travel 2008

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen b_celik02 Mesajı Göster
ben de yurtdışı eğitim firmasında çalışıyorum özellikle California bölgesinde yoğunlaşmış durumdayız san diego los angeles şehirlerinde katılımcılarımıza hem turk hem de amerıkalı danısmanlarımızla program boyunca hşzmet vermekteyiz sizi sadece yolcu etmiyor orda da karşılıyoruz. tüm iş seçeneklerimiz için konaklamaları ayarlamaktayız.
Ve işinizi seçtikten sonra başvuru işlemlerinize başlıyoruz. yani işinizi seçip öyle kaıyt oluyorsunuz. iş seçeneklerimiz arasında universal studios hollywood eğlence parkı, hilton, four season otelleri bulunmaktadır
detaylı bilgi için benimle irtibata geçebilirsiniz
Yukarida diger arkadasa detaylica yazdim durumumu. Sanirim sizde ilgileniyorsunuz. Biraz bilgi verir misiniz?! daha sonra ozel olarakda konusruz detaylica ama belki baska arkadaslarda olabilir bu bilgilerden yararlanacak!
Erdemalp çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla