Sevgili arkadaşlarım
Yılların birikimi ile aylardır süren hummalı çalışmamız meyvesini verdi biz sözümüzü tuttuk, 31 ocak demiştik 10 gün evvelden sözümüzü gerçekleştirdik.
MESLEK YÜKSEK OKULLARI MEZUNLARININ ASKERLİK İNDİRİMİ.KADRO,UNVAN,YETKİ leri ile ilgili teklifi
Bugün saat 11,00 de TBMM Başkanlığına 21-1-2008 tarih ve 2008-784 sayı 7059 numara ile MHP Afyonkarahisar Milletvekili (eski Bayındırlık Bakanı) Sn. Prof. Dr. Abdulkadir AKCAN ve diğer MHP milletvekilleri imzasıyla verilmiştir.
Bu teklif MYO ların sadece askerlik indirimi değil MYO da okuyan talebelerin sigortasından, iş hayatındaki statüsü imza yetkilerine kadar bir MİLATTIR . Bizzat tarafımızdan tarafından titizlikle yılların tecrübesi ile sizlerin iş dünyasındaki geleceği için hazırlanmış hiçbir değişikliğe uğramadan aynen sunulmuştur. Bu kanun teklifini TBMM ne sunmamızda bize büyük destek olan ,: Başta Afyonkarahisar milletvekili Sn.
Pr. Dr. Abdulkadir AKCAN ve tüm MHP milletvekillerine yine bu işe gönülden emek veren myolu ağabeyiniz Deniz mavisi nickiyle tanıdığınız Sn. Baki Ocak ve tüm dava arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürü tüm MYO camiası adına borç biliriz.
Şimdi TBMM de 2008-784 sayılı 7059 no ile teklifimiz hazır
Haklıyız mağduruz mazlumuz sadece askerlik değil kadroda unvanda yetkide
Gün bu gündür büyük bir basın açıklamasıyla kanun teklifi açıklanacaktır
Ama acele ettirdiniz biz de 31 ocak-ı 21 ocak yaptık hadi haftaya basın toplantısına Ankarada en az 10,000 MYo lu istiyorum.
YÖk Başkanımız Genel kurmay başkanımız ile görüşecekmiş gazetelerin yazdığına göre sadece askerlik indirimi için TBMM de MYO lar için sunulan tek kanun teklifi var oda bizimki başka yok muhalefette sunsa neden kabul edilmesin, incelensin eksik fazlası tartışılsın ki yok , tek yolumuz kamuoyu basın tv bizle program yapsınlar ki halkımıza mazlumluk ve mağduriyet anlatılsın haftaya en az 10,000 myo lu ile basın açıklamasını yapmalıyım. Yoksa basına yazılı yazar verrim ve gündeme oturmayız.
Haftaya 10,000 myolu Ankarada Basın açıklamasında bu kanun teklini açıklayacağız. Onun için çıkan hiçbir şey yok işimiz yeni başlıyor çok zor esas iş şimdi hemen oldu demeyin müjde vermeyim müjde şu MYO lar kurulduğu 1976 dan beri ilk kez MYO mezunları için bir kanun teklifi kadrosuyla unvan imza yetkisiyle askerliğiyle veriliyor bu müjde ama çıkan birşey yok kabul ettirmek 1,5 milyon myo lu ve ailesinin elinde harika bir kanun teklifi var myolar için ve TBMM de hadi 1,5 milyon myolu ve aileleri sadece haklıyıyız sadece TV ler gazeteler bu konuda program yapsın.
Allah bugünü bana gösterdi ya haftalardır uykusuz yorgun ve halsizdim ama bugünü gördüm ya okadar dinç ve sağlıklıyımki . Biz size hiç yalan söylemedik atmadık hep resmi yasal konuştuk ne dediysek yapmadık mı? şimdi siz yapın 1,5 milyon myolu ayakta tek iş basın tv gazete bizle program yapsın TBMM de oylanmadan bu şart
Yüce tanrım büyük Allahım daha kabul edilen bir şey olmamasına rağmen MYO Kanun teklifini TBMMde bana gösterdin ya buraya kadar geldikya bu yolu ben bilirim nasıl geldiğimizi , yeter şükürler olsun.
İnşallah kabul ettirriz önce kamuoyuna sonra TBMM ne
Saygılarımla
Hakan Baycık
Tekder Genel Başkanı
TEKDER GENEL MERKEZİ
Yüksel caddesi 36/1 Kızılay - ANKARA
TEL : 0312 431 30 21
www.myoteknikerler.com