View Single Post
Eski 21-01-08, 03:01   #7 (permalink)
od_che
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 25-06-2005
Rep Puanı: 4559
od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11od_che Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 84
Varsayılan C: Saç diplerim acıyor...

kardeş aynı sorun bende de var yaklaşık 1 yıldır
ve saçlarım şu an fazlasıyla seyreldi öyleki kısa kestirmeye korkuyorum açıklıktan

sorun şu ki şaçlarım aşırı yağlı ve kaşınıyo. sen ne kadar kaşımasanda kızarıklıklar çıkıyo hemde bütün saç derim kıpkırmızı oluyo sonra o kızarıklıklar küçük sivilce tarzı yaralara dönüyo ve kepek gibi ölü deri parçaları meydana geliyo sık yıkamak bir çözüm ama nereye kadar. dermotologa gittim yok şampuanmış losyonmuş birşeyler verip gönderiyoalr ama onlar ancak 1 süre oyalıyo ilacı bırakınca tekrar çıkıyo. mesela dermovate diye bi losyon basit bi ilaç onu kullanıyorum hemen etki ediyo ama ilaçı bıraktıktan 2-3 hafta sonra tekrar aynı sorun çıkıyo. e bide saçalrım aslında öyle sert ki bu yaralar çıkınca ölüyo resmen kızarıklıklar gidince saçlar canlanıyo dökülme azlıyo ama dediğim gibi o kızarıklık kaşıntı tekrar başlıyo bi süre sonra

sen bi doktora görün ve eğer sonuç alırsan bana özelden yaza bilirsin. bence fazla bekletme derim bi an evvel git doktora
od_che çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla