View Single Post
Eski 17-01-08, 00:00   #11 (permalink)
alicanfrm
Üye

Giriş Tarihi: 13-12-2007
Rep Puanı: 3317
alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11alicanfrm Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 42
Varsayılan C: londraya yerleşim vızesı aldım 2 senelık ama kolayda olmadı

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen secil07 Mesajı Göster
ben eşimle tr de evlendım...evlendıkten sonra vize için ist.la başvuru yaptım...ve 2 senelık vize aldım...buranın vatandaşı değilim 2 seneyı hiç bir vukaatım olmadan ve eşimle aynı evde yaşadıgıma dair evraklarla 2 sene sonra vızemı süresiz yapabiliyorum ama halen buranın vatandaşı olamıyorum onun için ayrı sınav yapıyorlar 2 sene sonra tabı sınav ing.ce vatandaşlık sınavı kralicenin kuralları varmış onları ezberleyıp sınava giriyosun eğer kazanırsan ingiliz vatandaşı,ancak o şekılde oluyorsun.....yanı eşimin ingiliz pasaportunun olması benımde hemen kabul edılme hakkım oldugunu göstermıyor...umarım yardımcı olabilmişimdir....
anladım , peki ingilterede evlenmiş olsaydınız ? BEnim bildiğim kural evleneceğin kişiyle onun ülkesinde evlendikten sonra 5 yıl evli kaldığın taktirde vatandaşlık veriliyor ya da evliyken 3 yıl çalışırsan sürekli 3 yılda vatandaşı olursun. Yanlış mı biliyorum acaba ? Bana ters gelen sizin evlenmiş olmanıza rağmen mal tespiti vs gibi sanki kendi başınıza yurtdışına çıkıyorsunuzda bu kadar araştırma falan yapıyorlar . Siz başkasının vasıtasıyla ( kocanızın ) gidiyorsunuz. Konuyu biraz anlatırmısınız lütfen . Dediğim gibi siz ingiltereye gittikten sonra evlenseydiniz yine hakkınızda bu tür araştırmalar yapılacakmıydı . Ve vatandaş olma süreleri ve koşulları hakkında bildiklerim doğrumudur acaba . Teşekkürler
alicanfrm çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla