View Single Post
Eski 14-01-08, 00:08   #8 (permalink)
martydom
Eski Üye

Giriş Tarihi: 29-05-2005
Rep Puanı: 3988065
martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 39930
Varsayılan C: Türkiye'nin en iyi 5ini sıralayın: İŞLETME bölümü

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen elixar Mesajı Göster
ben ısletme okumuyorum zaten ama bu tur baslıklara neredeyse hep aynı seylerı yazmamın bır nedenı var.bu tur muhabbetler yenı baslayan arkadaslarımızda soyle bır ızlenım uyandırıyor, tamam ben en ıyı unıdeyım calısmama gerek yok.bak sen bıle dıyorsun ıngılızceyı cok ıyı bılsem yeter dıye.hayır yetmıyor.atıyorum bır japon fırmasıyla calısmak ıstedıgın zaman yanında japonca da bılmen sana ınanılmaz artı katıyor.zaten ıngılızceyı anadılı gıbı bılen tahmınınden cok ısletmecı var.ayrıca mumkun ıse o saydıklarımın hepsının de yapılmasını tavsıye ederım.bırını yaptım yeter demek yanlıs bır dusunce.
ben eksrta bir dilin tabikide kazanç olacagına nanıyorum yada başka artıların benim demek istediğim en azından kendim için söyleyeyyim
ben bir dil daha ögrenemem onun yerine başka bir programa gidip kendimi geliştiririm demek istemiştim yoksa sen haklısın tabi
ama senin dediklerini yapmak gerçekten çok şeyler
martydom çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla