View Single Post
Eski 11-01-08, 05:06   #11 (permalink)
secil07
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 04-10-2007
Rep Puanı: 332775
secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11secil07 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 3342
Varsayılan C: ingiltere otum vizesi lütren yardım

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen serveribrahim99 Mesajı Göster
cnm kardesim...

suan senin gecmek istedigin kopruden bizlerde gectik.. o yuzden suan kafandaki soru isaretlerini benden iyi anlayan olurmu bilemiyorum...

evlilik islemlerinde bende olan bilgiyi sana aktaricagim fakat suan gecen NISAN AYINDA ingiltere konsoloslugu yeni bir evlilik yasasi cikarmayi planliyordu... bu yasa iceriginde evlilik statusunde basvuru yapan sahislar yerlesekleri ulkenin (ingilterenin) anadilini (ingilizceyi) TEMEL DUZEYDE bilmesi gerekiyordu..evlilik icin yapacagin basvurunun en CAN ALICI noktasida bu kismi olduguna inaniyorum....
suan bu yasa yururluktemi bilmiyorum sayet yururlukte degil ise sansin cok yuksek olacaktir.... tabi suan sayacagim belgelerde bir eksik birakmamani tavsiye ediyorum...

evlenecegin sahis (sponsor) nerde calisiyor..yani kesinlikle bir meslek sahibi olmasi gerekiyor..(en azindan kolayyy vize alman icin) ve yasa geregi en az 1200 paund aylik gelirini gosterir belgesine ihtiyacin var...
evlenecegin sahisin ingilterede oturdugu yer kendisine mi ait yoksa kirami...yoksa ailesiylemi kaliyor bunun belgelenmesi lazim.....ama kesinlikle esine soyle oncelikle kendi evi yoksa kesin ailesinin yanindan ayrilsin ve kirada oturduguna ve kira odeme dekontlarini sana gondersin...TABI UMARIM ESININ KENDINE AIT EVI VARDIR...eger varsa isin cok daha kolaylasir...bunun disinda esine soyle bol miktarda elinden geldigi kadar para bulsun etraftan ve bankaya yatirsin... o banka hesabina yatirilan paralarin dekontunu sana yollasin....konsolosluga basvuru yapmadan en az 3 ay oncesinden bankaya para yatirilirsa daha bir gercekci olur...
gelelim sana...
bu ayni naneleri sende yapiyorsun....turkiyede ne kadar malin mulkun varsa belgele kardesim....evin varsa tapusunu belgele...araban varsa belgele...bankaya sende para yatir...EKSIK BELGE HERZAMAN PROBLEM CIKARIR AMA HERBOKU BELGELERSEN NE KADAR BELGEN OLURSA vize memuru bi okadar daha tatmin oluyor...vize memurunun gozunu belgelerle doyur kardesim...(ben oyle bir belge hazirlamistimki...3 koca mavi klasorle gittim...vize memuru evraklari arastirmaktan yuzume bakmaya zamani olmadi...sadece ve sadece 3 geyik soru ile bana yol verdi..) neyse son olarak bol bol bol resim cekin esinle....evlilik oncesi flort donemine ait suruyle resim arsivle....EMAIL lestiginize dair belgeler varsa ve telefonlastiginiza dair belgeler varsa senin icin bu coook faydali olacaktir...
en azinda bana faydasi oldu...
bol sans kardesim
aynen katılıyorum arkadasa bunun söyledıklerını harfı harfıne yap ve gel bakalım ...londraya ...ama degmez buraya geleye ah memleketım ah....ınan bana soğuk sıkıcı bır ulke burası..............neyse kolay gelsın
secil07 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla