View Single Post
Eski 05-01-08, 16:49   #13 (permalink)
alpozgur
Onursal Üye

Giriş Tarihi: 16-12-2007
Rep Puanı: 9706095
alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11alpozgur Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 97102

Varsayılan C: birey dershanesi hakkında bilgi lazım

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Yasinist Mesajı Göster
Vallahi arkadaşım moralim bozuk açıkçası yani gıcık oldum insanların birdenbire ağız değiştirmesi çok kızdırdı beni.Öğretmenler konusuna gelince de içinde çok güzel öğretmenler var çok kötü de öğretmenler var.Bir türkçe öğretmeni 25 dk makara yapıo 15 dk ders anlatıyor.Bir de birebir ders almak için 1-2 hafta bekliyorsun ve sadece soru çözdürebiliyorsun konu eksiğini gideremiyorsun etüd fln yok yani.Napalım gidicez ztn bu sene kazanamazsam gelecek sene dershaneye gitmicem bir dergiye abone olup evde çalışıcam.Gel de küfür etme şimdi.
dostum birey hıc bır yerde ıyı deıl bunu bılıyorum ben 3 sene bolu finale gıttım su an 2 yıılık selcuk unıversıtesını kazandım ve memnunum ben final dersanelerını sana onerırım ancak sene ortasındayız sen derslerıne odaklan dersanede hıc bır derse gırmemezlık yapma sene sonuna kadar senın dersanen bireydır ve bence ıstedıgın yerı kazanırsın seneye hazırlanacamdıye modlama kendını bırey bı defa oturamadı sıstemını oturtamadı sen daha koklu final, fem gıbı kalıtelı dersaneyı secse ıdın ben final dersanelerınde 3 sene egıtım gordum ınan kı her bakımdan kalıte farkı var kaynakları zor ama kalıtelı oss sorularına yakın fem de oyle senın yolun acık olsun oss yı kazanacaksın umarım

Mesajı son düzenleyen alpozgur ( 05-01-08 - 16:57 ).
alpozgur çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla