View Single Post
Eski 05-01-08, 03:17   #24 (permalink)
osayilgan
Yabancı

Giriş Tarihi: 09-02-2007
Rep Puanı: 2375
osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11osayilgan Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: En Güzel Wat Mekanları..?

Walla ARkadaşım türk olan yere gitmemek ing gelişmesi açısından biraz fark yaratır ! ! ! mesela ing anlamını bilmediğin bir kelimeyi bi türke sormaktansa amerikalının sana anlatması dahha iyi olur ! Ama bunun dışında yanın da bir arkadaşın bulunursa (samimi olduğun ve mutlaka kafa dengi) daha iyi olur çünki neden ? ? ? ?

Dünya hali bu allah göstermesin orda başına bir şey gelebilir bir kaza yada kavga yada hastalık gibi ... ve yanında seni satmaycak sana orda sahip çıkıp yardım edecek bi arkadaşın olması lazım ! ! !

Mesela bende Geçen yaz amerikadaydım (Elkhart / Indiana)(sakın buraya yada indianaya gitmeyin . . . ucuz olabilir ama cidden gezicek bi yer yok . . . biz yine allah tan ulaşım olanaklarını araştırdıkta bayagı bi uğraştan sonra chicago ve newyorku gezebildik !)

Türkiyedeyken alakası bile olmayan bi olay oldu Bi gecce çok şiddetli bi şekilde karnım ağrımaya başladı artık dayanamaycagı anladım ve arkadaşıma patronu aramasını söledim oda gelip bizi aldı sabahın köründe hastahaneye gittik ve Doktor böbreğinde 2 adet taş var dedi ! ! ! ve şok oldum !! ! ! öncesinde ve sonrasında allahtan arkadaşım wardıda yardım etti ... çünkü hastanaye giderken bile acıdan baygın bir haldeydim ... daha önce böbrek taşı ile münasibeti olanlar anlar ! ! !

Ve final blm ! ! ! acilde sadece 1 saat geçirdim ve 1 ay sonra hastahaneinin faturası iş yerine geldi ücret 1800 dolar ohaaaaa dedim fakat hastahane şirket ile anlaşmalı olduğu için ssadece 50 dolarını ben verdim ve yine 4 ayagımın üstüne düştüm ! ! ! tabi hastaneden çıktıntan sonrada 4 işe gidemedim ve orda yine arkadaş faktörü kendini gösterdi ! !! !

Umarım yukarıda yazdıklarım size ne yapmanız konusunda fikir vermiştir ! ! ! ! tamamını okuma zahmetine katlananlarada teşekkürler ! ! !
osayilgan çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla