View Single Post
Eski 30-12-07, 22:19   #9 (permalink)
martydom
Eski Üye

Giriş Tarihi: 29-05-2005
Rep Puanı: 2732937
martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11martydom Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 27375
Varsayılan C: WORK AND TRAVEL siz olsanız hangi işi seçerdiniz

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen hansaltuk Mesajı Göster
Burda Dani$man kimligimi birkenara koyarak sadece erkek olarak mi yoksa normal olarak mi cevap verecegimi $a$irdim

Ofiste cali$an diger arkada$im gectigimiz yaz kiz arkada$i ile gitti.. Cok fazla sorun ya$amadilar ama bu yinede sizlere bagli..

Yani orada bir sorun ya$ayip allah korusun ayrilma durumu falan sozkonusu olursa senin icinde onun icinde kotu olabilir.. Ama hayatinizin en guzel yazinida ya$ayabilirsiniz.. Sende biliyorsun biriyle 3 ay boyunca 7/24 birlikte olmak kolay degil..

Ama aklina orda benim kiz arkada$ima sarkarlar falan gibi $eyler geliyorsa bence hic du$unme cunku kolay kolay olmaz.. Olsa bile bir kere hayir kelimesini duyduktan sonra kesinlikle israr etmezler..
bana özelikle konaklma knusunda sıkıntı yaşıycakmışız gibi gelio
ben 3 sene kıbrıst okudum 3 sene yabancılarla yaşadım ama kız arkadaşım küçük bir yerde büyüdü bu onun için ilk zamanlar problem olucak gibi gelio
yani kültür şoku yaşıycak ama alışır heralde
bide işlerde işveren 2-4 kişilk yurtlarda yer ayarlıyormuş
ama ben evde kalmak istiorum
konaklama konusunda biraz bilgi verirsen sevinirim
martydom çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla