Merhaba Martydom ;
Oncelikle $imdiden iyi bir yaz gecirmeni diliyorum. Biraz sonra soyleyeceklerim seni karamsarliga du$urmesin. Amacim, bu programa katilacak arkada$ların programin ruhunu iyi anlayip, programa en iyi $ekilde hazirlanmasidir.
Bu program manavdan alacaginiz elmaya benzemez arkada$lar.. Dolayisi ile bir$eyleri secerken her$eyi birarada du$unmeye ozen gosterin.
Program icerisinde talep etme hakkiniz varmi ? Tabii ki var ama biryere kadar..
Mesela sen yukaridaki i$lerden birisini seciyorsun ve bu sectigin i$e kesin gidecegini du$unuyorsun ama programın ruhunda bu kesinlikle yok.. Ne i$le nede vize ile ilgili program icerisinde " garanti " kelimesinin kullanilmasi cok yanli$ maalesef..
Dunyanin neresinde olursaniz olun degi$meyecek bir$ey var ;
Siz dilediginiz bir i$yerine ba$vuruda bulunabilirsiniz ama son karar her zaman i$verendedir.. Yani i$veren sizi kabul etmezse orada cali$amazsiniz.
Ayni $ekilde grup olarak katilacak arkada$lar icinde gecerli, mesela ben bir i$yerine kabul edildim.. Kesinlikle oradaki i$verene " Ya ben seninle cali$icam ama arkada$imida i$e alicaksin " tarzinda bir$ey soyleyemezsiniz.
Dolayisi ile " Garanti " kelimesi yerine istatistiklerle bir yerlere varmaniz cok onem kazaniyor.
Bu arada, ara$tirmak sizlerin en dogal hakkiniz ve elinizdeki en buyuk kozunuz..
Her$eyi iyi ara$tirin arkada$lar