C: Belcika Hakkinda Merak Ettikleriniz...
Sonny26 Ben Belcika Da Dogdum Ama Ora Vatandasi Degilim Yani Turk Vatandasi Olarak Geciyor Pasaporta Hic Bir Sorunum Olmadi Simdiye Kadar Ama Sende Neden Boyle Sorun Olmus HIc Aklim Almiyo Ben Belcikanin Gent Sehrinde Yasiyorum Dunyada En Iyi lerden Bir Olan BElcika Yani Hic Para Sorunu Yok Ben 17 YAsindayim Ve BUrda Calisiyorum Is Olmadigi Gunler Sen Mecbur Para Odemeleri Gerekiyo Onu Sende Neden Yapmislar Bilmiyom Ama Social Yardim Fln Yaziyo Du O o Deyil Sen Girmisin O.C.M.W De YArdim Istemisin Onlar Sana Tabiki Is BUlmuyo Orasi Kizilay Gibi Bir YEr Sana Askeriye Ucreli Bir Aylik Veriyo Ama Hic YOktan Gene Iyi Ama Sen Hakini Doldurup Somaca Basaydin Ayda Durdugun Yerde Cubune 1,200 Euro Girecekti Sen Kendini Yakmisin Kardesim Gitmisin Antwerpene Hayatini Yakmisin Gente GElsen Boyle OLmazdi Gentin Yuzde 70 Turk Geri Kalani fasli Flaman Zinci Fln Fln Iste Uzuldum Sana Beh Keske Gente Gelseydin Sana Gente Is mI yok Beh Gidip Turk Te Bile CAlisirdin Mesala Gente Doner Fabrikasi Var HHep ISci Aliyorlar Gider Valla Altat doner (karmez Doner) Biliyon Herhalde
Ve Arkadaslar Size Demek IStedigim Avrupada En iyi Ekonomisi Olan Ulkke Belcika Dir Gelecekseniz Ora Gellin Ama BEnce TTurkiye De Disini Sikarak Calistin Mi Hayat Orda Aslinda Ne Diyem Ama Yurddisina Cikmak Isterseniz Ne Almanya Ne Fransa En iyi Belcika Tekrar Diyom Irkcilik Cok Ama Ne Yazar Hepsi Turklerden Korkuyo Yani Bisde Yapamazlar Hadi Saglicakla klin Bu Kadar Bilgi Verdigim Yeter
|