Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen Majestic81
hurriyetin web sitesi dedigin nedir ? acik linki verir misin ??
Alaska'da kazanilan parayi Amerika'nin her yerinde nasil kolayca kazanilir ? Sunu bi aciklarmisin ?
Bahsis alinmadan ABD icinde , ALaska'daki kadar kazanilmasi cok zordur. Zaten Alaska'nin farki haftada 40 saatden fazla calisma imkani bulabilmektir. Kendi fabrikamdan ornek vereyim 2 haftada 252 saat calistim ve 2400 dolar aldim o 2 hafta icin. ABD nin her hangi bi yerinde bahsis almadan bu para nasil kazanilir merak ediyorum. 2 haftada 80 saat calisma sansi bulabilrsin ABD icinde saat ucreti 30 dolarlik bi is ancak bu kadar kazandirir.
|
Merhaba Majestic81 ;
Hurriyet'in web sitesini yazamiyorum $u anda, ama googleda arama yapabilirsen cok rahatlikla ula$abilirsin.
Alaska'da kazanacagin parayi Amerika'nin herhangi dingin bir bolgesinde kazanmak gercekten kolay.. Sen bah$i$ler haric demi$sin ama bir katilimciya para kazandiracak olan zaten bunlardir. Bunu da hazirlanan Budget Shhetler iel cok rahatlikla gosterebilirim.. Cali$an cok rahatlikla kazanabilir.
Sen Alaska haricinde cok zor kazanilir diyorsun ya, Alaska'nin zorluklari ve risklerini sende bende cok iyi biliyoruz.. Evet gidipte ciddi anlamda senin gibi birikim yapan arkada$lar var, ama neden riske atasin ki ?
Ki bu programa katilmayi du$unen arkada$lar programin neyi garanti altina aldiginin ve en onemlisi programin uygulani$ amacinin ne oldugunu cok iyi bilmesi gerekmiyormu sence de ?