Konu: pattaya
View Single Post
Eski 26-12-07, 00:15   #7 (permalink)
psycho_07
Yabancı

Giriş Tarihi: 09-09-2007
Rep Puanı: 2375
psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11psycho_07 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: pattaya

arkadasım ucak bileti fiyati 550-600 euro arası gidiş dönüş tabi.sana pattayayı tavsiye etmem orası pislik yuvası benim gittiğim ada tam senlik koh samui turla gitme hiç bişey anlamazsın ayrı git 1 ay vizen var. kız olayı iyi eğlence süper dolunay zamanında fullmoon parti var kho pangan da ama oraya da tek başına gitme gidersende uzerinde fazla para ve değerli esya götürme yoksa boşalırsın. ladyboy lara dikkat et kız götürcem derken duvara toslama bulasma onlara aynı bizim travestiler gibi keserler. her seye atlama pazarlığı sıkı yap. fast food cok var mc donalds burger king falan. ekmek yok genelde pirinc pilavı verirler yemekte. yöresel yemeklerini yeme miden bozulur. sürekli deniz ürünleri ye hem ucuz hemde cesit bol. et yemeklerine dikkat domuz etini yedirirler sana sığır die. gece fazla dolasma hele alkolluysen hiç dolasma soyarlar seni ee tabi biraz fırlamaysan bişi olmaz. daha fazla bilgi istiyosan bana özelden ulas msn verim sana ordan anlatırım.ama tavsiye ederim git gör pişman olmazsın abim suan orda tatilde ben evlendim için gidemedim bu sene.
psycho_07 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla