sırf Green Fuğla Beach hakkında yazmak için üye oldum.
---
Geçen yaz ben de gitmeden önce internetten bu otel hakkında forumdan bazı yazılar okudum. Hiçbiri olumlu değildi ama ben hiçbirine inanmadım. Tabi gidince gördük neyin ne olduğunu. Arkaşlara katılıyorum ve ek olarak şunları yazıyorum.
1. Bardaklarda ruj izi olsa gene iyi. Bardakların içinde kum var KUM.
2. Yemek yenilen yerde sıcaktan bayılıyorsunuz ve yer bulmak için 2 saat ayakta dikiliyorsunuz.
3. Yemekler iğrenç İĞRENÇ. Bir gün ciğer yapmışlar, ciğerin zarı ayıklanmamış. Yemin ediyorum yenmiyordu ve o akşam aç kaldım.
4. Gündüz bi cola almak için en az 6-7 dkk sırada bekliyorsunuz ve normal olarak kola sulu.
Kendi kendinize meşrubat doldurabildiğiniz bi yer var ama meşrupat şurup gibi, asla içemezsiniz.
5. Çok susadınız su içeceksiniz, suyu damanadan kendiniz dolduruyorsunuz ve su iğrenç İĞRENÇ. Kısacası asla su içemeyeceksiniz orada.
6. Diskosu var güya

20 m2 lik bir yer ve 2-3 tane rus dans ediyor. 00.00 da açılıyor. İğrenç ötesi şarkılar. Adamlar ibrahim tatlıses çalıyor düşünün artık. 01.00'de de kimse kalmıyor, herkes yatmaya gidiyor.
7. Çalışanlar hayvan oğlu hayvan. O kadar hayvan ki ruslara berbat davranıyorlar,küfür, itip kakma. Rus kızlarını zaten hayvan gibi itip kakıyorlar. Üstelik Türklere de pek yakın davranmıyorlar.
8. Animatörler aynı bi o.ç. Gidip tanışıyorsun yüz bile vermiyorlar. Kız konusunda ellerinden gelen şerefsizliği yapıyorlar.
9. Otelde ne eğlence var ne bişe. Ot gibi zaman geçiyor.
10. Hayatımda böyle çirkin RUS KIZLARI görmedim. Tabi bana kimse inanmıyor şimdi

Ama haklıyım. Zaten bu ruslar Tataristandan, irkutsdan falan geliyor. Hepsi fakir, köylü ruslar. Giyinmeyi bilmiyorlar. Makyaj bile yapmıyorlar. Üstelik hiçbiri inglizce bilmiyor.
----------
Ayrıca lütfn kimse PAMUKKALE seyahat ile yolculuk etmesin. Yanlış yerlerde indiriyorlar insanları. Mesela giderken bizi yanlış yerde indirdiler, taksiye bindik. Dönüşte de almadılar, otobüs gitti. Biz gene taksiye bindik 15-20 km taksiyle gittik ama parayı kaptan verdi

Ayrıca gelirken, Otobüs bozuldu ve otobüsü ittik. Yahu böyle aptal bi firma olabilir mi? "Otobüse ne oldu " diyorum , Adam "bilmiyorum " diyor.
----------
Kısacası ne GREEN FUĞLA ne de PAMUKKALE...