View Single Post
Eski 14-12-07, 13:40   #43 (permalink)
sft_eses
Üye

Giriş Tarihi: 24-09-2006
Rep Puanı: 29263
sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11sft_eses Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 318

Varsayılan C: Sakallarım Ve bıyık Çıkmıyor Yardım

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen efe_7056 Mesajı Göster
Başlığı açan arkadaş çok güzel bir konuya deyinmiş.Herkes rahat rahat konuşuyor hatta araya espiri bile katarak müsterih tavırlar sergiliyor.Fakat arkadaşın yazdıklarını anlıyorum.Kesinlikle psikolojisi falan bozuk değil .Ben 19 yaşındayım.17'den beri çekiyorum aynı düşünceler içindeyim!..Benim öyle lisede falan dalga geçmeye cesareti olabilecek biri daha çıkmadı karsıma.Erkeklerin çoğu bu sıkıntıdan şikayetçidir.Bu insanın canını sıkıyor..Hem de bayağa sıkabiliyor.Arkadaşım sana çözüm yollarını şöyle kısaca yazayım..

*Sarmısak sürebilirsin arkadaşlarında dediği gibi.Fakat insan içine çıkabileceğinden kuşkuluyum

*Evde kolayca hazırlayacağın karışımlar, sakalını güçlendiriyor .
Isırgan otu, sorunlu sakalların ilacıdır. Ayrıca ısırgan otu, ergenlik sivilcelerini yok ediyor, saçları canlandırıyor, dökülmesini önlüyor ve kepeği gideriyor.

* Yarım litre taze kaynatılmış su içine, 5 poşet ısırgan otu çayını ilave et. Kabın ağzını kapat ve 5-10 dakka demlendirip, soğut.Elde ettiğin bu infüzyonu yüzünü yıkayıp duruladıktan sonra durulama suyu olarak kullan.Sakal diplerine yapacağın masaj, zaman içinde sakal kaybını önler, sakalı güçlendirir ve kepek oluşumuna engel olur.Ayrıca bu karışımı tonik olarak kullandığında cildini de sıkılaştırır.

* 100 gram dulavrat otu kökü, 100 gram ısırgan otu kökü ve 60 gram simsir ağacı yaprağını 2 litre sirke içine bırak.Bitkileri 8 gün sıcak bir yerde dinlendirdikten sonra süz. Elde edeceğin sıvıyla yüzünüze masaj yap.

* 1 litre elma sirkesini kaynama derecesine kadar ısıt.Kaynama derecesine gelmeden içine 1 avuç dolusu ısırgan otu yaprağı ekle.15 dakika demlendikten sonra süz.Daha sonra yüzünü bu suyla durula ve masaj yap

Bu yazdıklarım doktor tavsiyesidir..

Şimdi bazı arkadaşlar yemek tarifi mi veriyosun, Petek dinçöz - doktor tavsiyesi albümünden mi çıktı bu yazdıkların vs. gibi espiriler yapabilir.Onlara da aldırıs etme
Helal olsun ya bu forumda boş konuşmaktan başka bir işe yarayan arkadaşlarda varmış...
sft_eses çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla