Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen samilsam
Birakin arkadaslar bu Almanya bitti havasini falan Almanya bittiyse niye benim bazi akrabalarim senelerdir calisamdigi halde orda sadece devletin verdigi parayla yillardir dunya turu yapabiliyor bu nasil bitik bir Almanya ise hadi selametle eywallah.
|
Almanya bitti diyenlerin hepsi halen almanyadalar

buyrun gelin Türkiyeye görün o zaman beton yığınlarını, pis havayı, boş kalabalığı, kirli denizi, ve geldiğinizde yeşillik aricaksınız belki ama tek yeşillik görebiliceksiniz sadece, oda evinizdeki çiçek veya çiçekler olur bu kadar...zaten özelleşmiş bir ülke işsizliğin kaç milyon olduğunu kimse bilmiyor (ve işsizlik maaşı diye bi bişi yok burda

) ...neyse burda yaşama şansın çok düşük heran ölebilir, bicaklanabilir, gasp vb. olaylara maruz kalabilirsin seni öldüren kişide 6-7 ay sonra çıkar zaten

yarının belli değil yani, insan hakları derken sıfır, eğitim hiç yok gibi (bana göre tabi benim fikrim ben almanyada da yaşadım 6 yıl keşke yine bir imkanım olsada gitsem diyorum

) ) bence sen orda yaşadığın hergüne şükür et çünkü beterin beteri var hep Türkiyeyi özlüyorsunuz çok seviyorsunuz bunun en büyük nedeni buraya tatil için gelmeniz bi kere, 2. si varsa babanın mersosu onla iki turluyon kızlar bakıyo hoşuna gidiyo filan 3. orda kazandığınız paralarla burda daha ucuza, daha çok şey alabiliyorsunuz ama birinizinde gelip kalmıyo hep gelicem diyo, gelicem demeyin gelin o zaman

Ülkemizdeki Atatürk Düşmanlığı arttı Vatanını seven insan sayısı azaldı...neyse bu 6-7 yıldır zaten bi kadrolaşma söz konusu amcan yoksa Kendi başına ne bir ev nede bir araba alabilirsin kolaylıkla...Yazdıklarımı Herkes üzerine alınmasın, sadece gelicem deyipte gelmeyenlere ben kendi fikrimi söyledim terbiyesizlik ettiysek affola...