View Single Post
Eski 12-12-07, 15:50   #1 (permalink)
hey_mad
Bağımlı

Giriş Tarihi: 01-01-2006
Yer: JaPKo
Rep Puanı: 146466
hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11hey_mad Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1501
Cool ...İngiltere'de Üniversite Eğitimi...

Arkadaşlar... ben lise son öğrencisiyim.. bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum... ben üniversite yi... yurtdışında okumayı hayal ediyordum.. çok küçük yaşlardan beri.. fakat..maliyeti çok yüksek miş sanırım.. bir üniversite 5000 ile 25000 arasında değişiyormuş... öss sınavı ne kadar gereksiz bir sınav.. onu yeni yeni anlıyorum.. peki orada okumak için bir burs alamıyor muyuz.. diye araştırdım.. çok zor olduğunu öğrendiğim sizin düşünceleriniz nelerdir.. sanırım ben ingiltereye ancak üniversiteden sonra yaşamak için gidebilirim.. üniversiteye bir sınavı kazanılarak falan girilemiyor mu? ingiltere de?
veya daha ucuz bir yolu yok mu?.. lütfen yorumlarınız benim için çok öenmli.. bu arada yukarıdaki sabit başlıktaki topiçler için çok teşekkürler..
hey_mad çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla