View Single Post
Eski 08-12-07, 16:57   #1 (permalink)
DaLqa
- DaLqa #

Giriş Tarihi: 12-08-2006
Yer: - Kocaeli / Izmit -
Rep Puanı: 10264055
DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11DaLqa Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 102678
Varsayılan -Körfez Atatürk Anadolu Lisesi-/KOCAELİ

Okulumuzun Son Sene Taban Puanı:340 , Okulda bulunan en yüksek puanLı öğrenci ise 438'dir
ResimLer aşağıdadır ana bina yeni boyandığı için resimleri şuan yoktur.

Resim Atolyesi

Spor Salonu

Konferans Salonu

Yemekhane

Bilgisayar Odası

FizikKimyaBiyoloji Labaratuarı

Kantin

DersLikLer

Tarihçemiz:
Alıntı:
Gayri menkulun iktisabi, tasinmaz mal PETROL KIMYA A.S. adina kayitli iken sartsiz ve bedelsiz olarak Maliye hazinesine hibe etmesinden tescil edilmis olup, Kocaeli Körfez belediyesi sehir imar planinda lise sahasi olarak ayrilmistir. Arsa sahipleri olan Belediye ve Petkim tarafindan Milli Egitim Bakanligi'na Petkim Lisesi yapilmasi kaydiyla verilmis bulunmaktadir.

Insaatin takibi Petkimliler Sitesi Okul Yaptirma Ve Yasatma Dernegi tarafindan yürütülmüstür.

Okul bitiminde Kocaeli Valiligi tarafindan ismi ATATÜRK LISESI olarak kararlastirilmis olup, 1993-1994 egitim-Ögretim Yili'nda egitime açilmistir

Okulumuzun arsa çapi PAFTA 30L2c, ADA NO 256, PARSEL NO 8, YÜZÖLÇÜMÜ 7825 M2dir. OkuIumuz Petkim Holding A.S.nin katkilariyla Milli Egitim Bakanligi tarafindan yaptirilmistir.

Okulumuz 8850 metrekare arsa üzerinde 4088 metrekare olarak insa edilmistir.

Okulumuzda 24 derslik bulunmaktadir.

Okulumuzda 20 derslikte ortalama 25 ögrenci ile egitim-ögretim yapilmaktadir.

Okulumuzda spor salonu bulunmakta olup 800 metrekare kapali alana sahiptir.

Okulumuzda kütüphanemizi zenginlestirme çalismalari devam etmekte olup halen 700 kitap

bulunmaktadir.

Okulumuzda 24 derslik, 1 bilgisayar laboratuari(16 adet bilgisayar), 1 resim atölyesi, 1 fen

laboratuari, ADSL Baglantisi, 3 idari oda, l veli görüsme odasi, 1 ögretmenler odasi, 1 okul psikolojik danisman odasi,yemekhane,kantin,yüz kisilik konferans salonu,çok amaçli salon bulunmaktadir.

Okulumuzda; Okul Müdürü, l müdür yardimcisi, 38ögretmen, 1 memur, 1hizmetli olmak üzere 41 personel bulunmaktadir.

Okulumuz kütüphanesinde; roman, hikaye, ansiklopedi, sinavlara hazirlik türü kitaplar

bulunmakta olup ögrencilerin hizmetindedir. Okulumuz kütüphanesine 100 Temel Eser

kazandirilmistir. Ögretmenlere yönelik eserler MEB tarafindan gönderilen kitap veya süreli yayinlardan olusmaktadir.

Okulumuz 2005-2006 egitim ögretim yilinda KÖRFEZ ATATÜRK ANADOLU LISESI adiyla dönüstürülerek Anadolu Lisesi statüsüne alinmis ve ilk ögrenci kayitlarini 8 subede 240 ögrenci ile yine bu yil yapmistir.
DaLqa çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla