View Single Post
Eski 30-11-07, 02:08   #2 (permalink)
Kaleci_Mayer
Meraklı

Giriş Tarihi: 23-01-2007
Yer: BERLIN - ALMANYA-KOMM REIN! WIR KÖNNEN ÜBER ALLES REDEN!
Rep Puanı: 207699
Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 2102
Varsayılan C: yurtdisi ckisi sorunu?

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen kreuzberg Mesajı Göster
selam arkdaslar benim kismetse subat ayi sonunda yada en gec marta evlenme vizem geliyo fakat bir sorunum var ben subata asker gozkuyom simdi ornek suabata kadar vizem ulasmasa marta gelse teslim olmasma soyle bir 2 hafta kacak olucam ve hemen marta cikis yapacam resmi vizemli ve 2 yillik passpaportumla sizce hemen yakanirmiyim orda aninda geciyorlar mi kacak diye her taraflara ben zaten almanayda uztacam askerligi evlendikten sonra marta korkum su bana havalanida sorun cikar mi pasaportum 2 yillik
Tecilinin bitim tarihinden sonra yoklama kacagi durumuna düsüyorsun. Örnek tecilin son günü 3 Subat 2008, Sen 4 Subat 2008 de yoklama kacagisin ve bu durum GBT sistemine girer girmez ne hava alanindan ne karayolundan yurtdisina cikamassin. Hava alanlarindaki pasaport kontrol noktalarindaki polisler senin pasaport numarani bilgisayara girerek GBT 'ende ne oldugunu görüyorlar. Pasaportunun kac yillik oldugu yada vize almanin hic bir önemi yok.
Kaleci_Mayer çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla