View Single Post
Eski 25-06-05, 23:05   #5 (permalink)
ceyhan61
Meraklı

Giriş Tarihi: 03-10-2004
Yer: imde olmak istemezdin!!!
Rep Puanı: 5527
ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11ceyhan61 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 106
Varsayılan Cvp: Türkiyede Ögretmenlik

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen GökTü®k
Merhaba,
Ben Hollandada Orta Okulda(VMBO) veya Türkçesiyle Mesleki Egitime Hazirlik Ögretiminde okuyorum.
Ileride ögretmen olmak istiyorum, fakat ögretmenligimi Hollandada degil, Türkiyede yapmak istiyorum.
Böyle bir seçenegim olabilir mi?
Bu arada Tarih ögretmeni olmak istiyorum .
Saygilarla...
Tarih öğretmeni olmak istiyorsan Denkliği YÖK çe kabul edilmiş Yurtdışındaki okullardan mezun olman ve bunu belgelemen gerekli.Daha sonra Açılacak olan yeterlilik sınavlarında yeterli puan alabilmen gerekli...
Öğretmenlerin Durumları konusunda arkadaşlar bazı bilgiler vermiş bende aynen katılıyorum...Yani şu anda öğretmenleri Ne öldürüyorlar nede güldürüyorlar,maaş olarak yetersiz olsa bile Öğretmenlik güzel bir meslektir,ama idealleriniz doğrultusunda Türk eğitim sistemi içersinde istediklerinizi yapamayarak pes edebilirsiniz,bunları göze alarak dirençli olmalı ve yaşanması muhtemel zorluklara kendinizi hazırlamalısınız...Umarım siz pes edenlerden olmazsınız..İyi forumlar.

Mesajı son düzenleyen ceyhan61 ( 25-06-05 - 23:14 ).
ceyhan61 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla