View Single Post
Eski 16-11-07, 19:25   #8 (permalink)
myth_bany
Yabancı

Giriş Tarihi: 07-11-2007
Yer: Olmaz olaydı kocaeli:(
Rep Puanı: 20379
myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11myth_bany Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Varsayılan C: Ünİversİte Yİ BeĞenmeyİp Birakanlar...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen che_87 Mesajı Göster
Arkadaşım çanakkale'nin bahsettiğin kadar mükemmel bir yanı yok özellikle istanbuldan çıkıp buraya gelenler için hiç yok.Öncelikle arkadaş ballandıra ballandıra anlatmış fakat çanakkale sabahları ciddi soğuk olur.Evet manzarası güzel olur ama kendi yaşadığın yerden ayrılmanın verdiği hüzünle o güzellikler hiç mi hiç içinize sinmez Adeta farkında bile olamassınız orada manzaranın olduğunu .Yanlız şunu söyleyebilirim Üniversiteye gitmeyi evden kaçmanın bir yolu gibi görenler için %100 tavsiyemdir.Sahsen ben halen alışamadım zaman zaman bırakıp gitmekte var aklımda..Gelmiyor değil.Ortam son derece güzel demişsin o göreceli bir kavramdır , tartışılır.Her türlü insan bulma yolunda hem fikiriz , arkadaş seçimlerinizde dikkatli olun her çeşit insanı var.Aklınız varsa yaşadığınız yerde bir okul tutturun derim ben.Yineliyorum , üniversiteyi evden kaçış gibi görmeyenler burada zorluk çekerler.

Not: Çanakkale 18.Mart Üni.Ziraat Fakültesi Öğrencisi..

Dostum eklemeyide unuttum , kafanı bir şeye takma hiç bir şey senden ve psikolojinden önemli değildir
muhabbettin çanakkale değilde bırakıp gidenler üzerine olması daha ii olurdu...yine de eywllah desteğin için...haklısın hiç bişey önemli değil söz konusu sen isen...
myth_bany çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla