View Single Post
Eski 15-11-07, 21:13   #6 (permalink)
che_87
Eski Üye

Giriş Tarihi: 10-03-2005
Yer: http://www.zazara.org
Rep Puanı: 661673
che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11che_87 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 6667
Varsayılan C: Ünİversİte Yİ BeĞenmeyİp Birakanlar...

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen parazitoloji Mesajı Göster
Çanakkale 18 MArt Üni.yi ve Şehri merak edenler için :

Arkadaşlar ben Eskişehir anadolu üni.yi kazanmıştım 1 sene orda okudum sonra çanakkaleye geldim yatay geciş yaparak..Şunu bilmenizi isterim Eskişehir anadolu üni. mükemmel ötesi bir yer mutlaka oraya tercih yapın ben 1 sene nasıl gecti anlamadım..Şuanda çanakkale de okuyorum 18 mart üni. de burasıda cok güzel çanakkale Türkiye nin suç orası en düşük olan yerdir yani burda pislik yoktur cok temiz biryer ayrıca kampüsü dağda ve deniz manzarası mükemmel dir..sadece çanakkalenin sevilmeyen yönü çok rüzgarlı olmasıdır..Burası fazla büyük biryer değildir ben izmir den geldim ve burayı cok beğendim...Burayı alkol şehri diyolar alkol çok tüketiliyor birsürü turist geliyo ayrıca yerli turist kaynıyo..mesela lise gezileri falan filan..eğer çanakkale yi yazacaksanız bence yazın hiç düşünmeyin..ama tabi eğer eskişeihr tutuyosa onu ön planda tutmakta yarar var ben buraya alıştım ve harbidende öğrenci şehri oluyor burasıda..burda öğrenci olmasa hayat biter..kampüsün manzarası mükemmel derecede iyi..ulaşım cok kolaydır.ve burası fazla büyük bir şehir olmadığı için çoğu kişi birbirini tanırlar ve o yönü cok güzeldir..ortam son derecede iyidir burda her türlü insan bulabilirsiniz.ayrıca mayıs ayında üniversite boşalır kimse gitmez sahilde denize girerler bu yüzden ilk dönem kimse devamsızlık yapmaz mayıs ayına saklarlar... Çanakkale'yi düşünenler için biraz anlatmaya çalıştım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Arkadaşım çanakkale'nin bahsettiğin kadar mükemmel bir yanı yok özellikle istanbuldan çıkıp buraya gelenler için hiç yok.Öncelikle arkadaş ballandıra ballandıra anlatmış fakat çanakkale sabahları ciddi soğuk olur.Evet manzarası güzel olur ama kendi yaşadığın yerden ayrılmanın verdiği hüzünle o güzellikler hiç mi hiç içinize sinmez Adeta farkında bile olamassınız orada manzaranın olduğunu .Yanlız şunu söyleyebilirim Üniversiteye gitmeyi evden kaçmanın bir yolu gibi görenler için %100 tavsiyemdir.Sahsen ben halen alışamadım zaman zaman bırakıp gitmekte var aklımda..Gelmiyor değil.Ortam son derece güzel demişsin o göreceli bir kavramdır , tartışılır.Her türlü insan bulma yolunda hem fikiriz , arkadaş seçimlerinizde dikkatli olun her çeşit insanı var.Aklınız varsa yaşadığınız yerde bir okul tutturun derim ben.Yineliyorum , üniversiteyi evden kaçış gibi görmeyenler burada zorluk çekerler.

Not: Çanakkale 18.Mart Üni.Ziraat Fakültesi Öğrencisi..

Dostum eklemeyide unuttum , kafanı bir şeye takma hiç bir şey senden ve psikolojinden önemli değildir

Mesajı son düzenleyen che_87 ( 15-11-07 - 21:17 ).
che_87 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla