Çok kötü olmuş senin için dostum ama benden sana öneri Televizyondan kastimiz anlamak istedigimiz ne oldugu konusunda yorum yaparak kazanabilirsiniz örnegin:Bizim burda tartistigimiz televizyon programlari mi yoksa televizyon mu diye bi giriş yapabilir bunun hakkinda biraz konusabilirsin sonrasinda var olan bir şeyin iyiye ya da kötüye kullaniliyor olmasi onun kendi içindeki kötülüğü yani zarari göstermez örnek ver bugün amerika petrol için irakta bi savaş başlatmişsa bu petrolun kotu olusunu deil amerikanin kotu olusunu gosterir ayni sekilde gunumuzde televizyon programlari sadece populer olan konulara egilim gosteriyorsa bu onlarin sorunudur ve bu asla televizyonun zararli bir sey oldugunu gostermez diyebilirsin var olan icatlar ve buluslar her zaman dogru sonuclarla ortaya cikmaz onemli olan bizim bu sonuclari kendi acimizdan incelemek ve bizim icin en yararli hale donusturmek hal boyle olunca da televizyon'u kotulemek aptal kutusu demek yerine hepimiz bu konu hakkinda dusunup elimizde olanin yararli sekilde kullanilmasini saglamak aslinda burdan cikaracagimiz sonuc tartistigimiz konunun ne kadar gereksiz ve aptalca oldugunu gosteriyor yani bir seyleri iyi kotu yararli veya zararli yapan insanlarin ta kendisidir bunu degistiricek olanlarda insanlardir sadece yorumlayan insanlar olmaktansa onu degistirmeyi denemeliyiz bence ünlü bi düsürün sözü vardir...Tarih boyunca gelen butun filozoflar dunyayi yorumlamistir ben ise onu degistirmek istiyorum...(k.marx)
Kendin biraz daha uzatabilirsin kendi yorumumdur beğenmedigin taraflari cikarabilirsin yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim turkce kararkter kullanmaya calistim ama olmuyor nedense o yuzden uzgunum zaten cok anlasilmicak bisi deil hic bozmadan yazim hatalarini duzelterek bu sunumu yaparsan hoca'da dahil butun sinif agzi acik sana bakicaktir emin ol