View Single Post
Eski 08-10-07, 23:30   #1 (permalink)
imparator878
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 17-09-2007
Rep Puanı: 2375
imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11imparator878 Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 35
Varsayılan Cok Onemlİ...arkadaslar Lutfen!!!!cok Onemlİ...

herkese selamlar arkadaslar.
aranizda olmaktan gercekten cok mutluyum.
cok kaliteli ve seviyeli bir forum.
arkadaslar bir konuda bana bilgi vermenizi yardimci olmanizi rica ediyorum.
ben yaklasik 1 ay kadar once evlendim.esim turk ama fransiz vatandasi.
arkadaslar ben resmi nikahi evlendigim zaman cikardim.
ancak resmi nikahi cikarmadan konsolosluga gidip evlilik oncesi islemleri yaptirmam gerekiyormus ondan sonra bana fransiz evlilik cuzdani verilecekmis.
cuzdani aldiktan sonra turk makamlari onunde resmi evliligi yapmam gerekiyormus.tum bu asamalardan sonrada vize basvurusu olacak.
simdi arkadaslar benim sorum su;
1-ben ilk konsolosluga gitmeden kendi turk makamlarimiz onunde resmi nikah yaptim.sonra konsolosluga gidecegim dogal olarak.bu cok buyuk bir sorun olurmu sizce?ilk konsoloslukta evlenmek icin evliligimi iptal ettirecek halimizde yok buda cok sacma bir durum olur
2-konsoloslugun bant kaydinda istenen evraklarla ilgili bilgi mevcut.ancak bunlar evlilik oncesi islemlerle ilgiliymis.aile birlesimi vizesi basvurusuyla ilgili hicbir evrak belirtilmiyor.ben evlilik islemini hallettikten sonra tabiki vizeye basvuracagim.aile birlesimi vizesi icin istenen evraklarla ilgili bilgi verirseniz cok sevinirim.
degerli arkadaslarim ankaradaki fransa buyukelciligine bagli yasadigim sehir.konu hakkinda bilgisi olan arkadaslarin bilgi vermelerini rica ediyorum.isteyen arkadaslarla msn uzerindende tanisir ve gorusuruz.
simdiden cok tesekkurler.bu mubarek ramazan ayinda YUCE ALLAH hepinizin yar ve yardimcisi olsun.
saygilarimla.
ahmet
imparator878 çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla