View Single Post
Eski 04-10-07, 12:14   #26 (permalink)
reslfy
Hızlı Üye

Giriş Tarihi: 05-03-2006
Yer: Bursa&Varna
Rep Puanı: 642565
reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11reslfy Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 6470
Varsayılan C: Turklugunden utanan yurtdisina cikmasin!

türklükten utanan dinini unutmuştur büyük ihtimal. Allaha çok şükür her ne kadar fazlası zararsada türk olduğum için gurur duyuyorum ve düşündükçe atalarımı fatihi kanuniyi atatürk ü şehit olan dedelerimizi ve ninelerimizi tüylerim diken diken oluyor. demek avrupada böyle olanlar var ha(aslında konu yurtdışı ama asıl sorun yurtiçinde). unutmasın o çok özendikleri avrupalı bir zamanlar elimizde oynatıyorduk ve adaletle hükmediyorduk. onların medeniyeti kurtluş savaşında meydana çıkmıştır. haaaa işin şu boyutu var tv lerden yada oraya gidenlerden duyuyoruz görüyoruz İNSAN gibi yaşıyorlar. peki ben özenmiyormuyum. kimi kandıracağım çok özeniyorum ama kültürlerine değil ekonomilerine ve yaşam standartlarına. ülkemizde torpil le bi yere gelen ler elini sallayıp milyarları götürenler bir yerde, afedersiniz köpek gibi çalışıp aldığı iki kuruşla ailesine kuru ekmek götürren bir yerde. bizde keşke onları seviyesinde olsak. ama nolmuş her yönümüzle onların çalışması değilde eften püften şeylerine özendiğimiz için bugün halkımız aşağı standartlarda yaşıyor. kültürüne özene özene de TÜRKLÜĞÜ unutuyoruz. ve garip saçma sapan bir millet kendi soyundan utanan bir millet oluyoruz bilmem farkındamısınız. herkez hür ister katılın ister katılmayın
reslfy çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla