View Single Post
Eski 01-10-07, 20:35   #24 (permalink)
seyyah_br
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 13-08-2007
Rep Puanı: 39579
seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11seyyah_br Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 410

Varsayılan C: Öğrenmek isteyenler için FOREX

arkadaşlar piyasa çok çok ve yineeden çok risklidir.yukarıda anlattım,hemen kimse girmesin en az 3 ay kendınızı demo programlarda deneyin..burada işlem yaparken teknik analizi kullanın ancak temel analizi de (yani dunyadan gelen ekonomik dataları da)hiç bir zaman göz arda etmeyın.teknik analiz her zaman doğru sinyal vermez bunuda unutmayın,ancak şahsi kanaatim disiplin,duygusal olmamak,kendi sistemini oluşturmak bu piyasada kalıcı olmanın yegane şartları ,yoksa diğer türlü elbet bir gün tersten bi ruzgar sizi allak bullak eder..marjin kullanmayı iyi bilmeli girecek kişi,ben mesela en fazla 1/10 kaldırac kullanırım..1/100 marja girmek çok risklidir..benden tavsiye,sizden uygulama,artık memleketim adamı söğüşlenen değil,söğüşlemeyi bilen olmalı...
seyyah_br çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla