View Single Post
Eski 28-09-07, 20:31   #1 (permalink)
zhjackss
Mordor için İftar Vakti

Giriş Tarihi: 17-08-2005
Rep Puanı: 3398332
zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11zhjackss Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 34050
Varsayılan Ayak Bileği Doku Zedelenmesi

Antrenmanda rebound (bilmeyen yoktur sanırım) cıktım topu aldım arkadaşın ayağının üstüne bastım ve sağ ayak bileğim döndü ve arkadaşımın duyucağı kadar yüksek bir çıt hemen ardından da ben bağrışma seslerim geldi neyse bu 2. zedelenme ama ilki bu kadar acı vermemişti bu kadar şişmemişti(ilkinin iyileşmesi 4-5 günü sürdü elbette küçük ağrılarla devam ediyordu ama bu sefer öyle olmıyacak çünkü gerçekten çok ciddi gözüküyor bir ayak diğerinin 2 katı ),basketbolcu olduğum için bir an önce ahşap rengi sahalara dönmek istiyorum fakat bu sefer durum gerçekten bayağı ciddi bileğin en ufak bir hareketinde acı bir çığlık atıyorum ayağımı kesinlikle yere basamıyorum tedaviyi biliyorum ama yapmaktan sıkılıyorum buz tedavisi ve yer çekiminin kuralından yararlanarak şişi indirmek ve tabi merhem şeklindeki ağrı kesiciler.Elbette ben süratle iyileşmeyi ve sahalara dönmeyi istiyorum eğer yaşayanlar varsa,bilenler varsa ne yapmam gerektiğini yazabilirler mi,tecrübelerini paylaşabilirler mi?En azından okuyanlar yorum yapsınlar ki can sıkıntımı gidereyim

hiperaktif ve ergenlik çağındaki bir erkeğin bu durumda olması cok kötü bişey inanın
zhjackss çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla