View Single Post
Eski 24-09-07, 16:39   #1 (permalink)
TrSaL
Onursal Üye

Giriş Tarihi: 24-04-2007
Rep Puanı: 23060086
TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11TrSaL Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 230633
Varsayılan Sigma Dershanesi...

Neden SİGMA ?

Çünkü eğitim sistemimiz farklı
6-8 kişilik ÖZEL ve 12-16 kişilik NORMAL sınıflarda, "nedenleri ve niçinleri " sorgulayan, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen öğrenciler yetiştiriyoruz.

Çünkü öğrenciyi değerlendirme yöntemimiz farklı
Her öğrencinin gizli bir potansiyelinin var olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla öğrencilerimize eğitim vererek, kişiye özgü öğretim teknikleri kullanıyoruz.

Çünkü Etüt anlayışımız farklı
SİGMA çatısı altındaki tüm öğrencilerin, serbest etüt, randevulu etüt ve zorunlu etütler almalarını sağlıyoruz. Bu etütlerde, öğrencilerin derslerde anlayamadığı tüm konu ve soruları, sıkılmadan, korkmadan, rahatça sormalarına olanak veriyor ve bunların pekişmesini sağlıyoruz.

Çünkü kendi yayınlarımızla öğrencilerimize destek veriyoruz
SİGMA YAYINCILIĞIN, alanında uzman öğretmenleri tarafından hazırlanan Konu Anlatımlı - Soru Bankası ders kitapları ve dergileriyle, ders saati dışında da öğrencilerimizi yalnız bırakmıyor, her an sınav için hazır olmalarını sağlıyoruz.

Sürekli değişerek gelişen dünyamızda, ülkemizin geleceğini, bugünün çocukları belirleyecektir. Bu ancak iyi bir eğitimle gerçekleşebilir. Eğitim ciddi bir iştir. Eğitimi bilmenin yanında ona gönül vermek de gerekir.

Felsefemiz;

Herkesin sahip olduğu bir potansiyel mutlaka vardır. Önemli olan bu potansiyeli ortaya çıkaracak doğru çalışmayı yapmaktır.

Vizyonumuz;

Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, kendine güvenen, araştırmacı, düşünen, sorgulayan, disiplinli ve mutlu gençler yetiştirmektir.

Misyonumuz;

Ayırım yapmaksızın tek tek tüm öğrencilerimize ulaşarak, onların kişilik özelliklerine ve kapasitelerine göre farklı çözümler üretip, başarıyı yakalamalarını sağlamaktır.

Şubeler...
Ataşehir-Yenişehir
Soyak Yenişehir Palmiye Evleri A Kapısı Karşısı

Kemer Country - Göktürk
Merttürk işhanı No12/b Göktürk - Kemerburgaz

Bostancı(sahil) şubesi
Eski Bağdat cad. No:15 Bostancı ( Bostanı Sahil Günaydın Et Lokantası Arkası )

Kadıköy ( merkez ) Şubesi
Kadıköy Belediyesi Karşısı NO:43 Kadıköy

Ben Kadıköy'deyim
TrSaL çevrimdışı