View Single Post
Eski 24-09-07, 13:28   #28 (permalink)
nlya
Yabancı

Giriş Tarihi: 22-05-2007
Yer: Tekirdağ
Rep Puanı: 2375
nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11nlya Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 0
Unhappy C: Bahçelievler Kemal hasoğlu lisesi

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen nurcanaygun Mesajı Göster
tulin genc (ingilizce hocasi), serpil bayraktaroglu (mat hocasi-mdr yardimcisi), mustafa karakaya (resim hocasi), eyup gulmez (mdr), galip sezgin (mdr yrd),hasan tamer (edebiyat hocasi) ... bi edebiyat hocasi daha vardi cok yasliydi, semsettin mi neydi hatirlayamadim adini... su an aklima gelen hocalar bunlar.. bu arada hasan tamer bikac sene once vefat etti... allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Ne anılarımız var o okulda.
Allah aşkına yokmu başka bir Allah ın kulu 96 mezunu.

Ayrıca Ümran Taner diye bir coğrafya hocası vardı. Coğrafyada ne biliyorsam ondan öğrendim. Çok sertti ama süper bir hocaydı. İlk sınavım süper geçmişti ama 27 almıştım hiç unutmam. Notu acayip kıttı. Sonra Müşerref Başocakçı tarih hocamız vardı oda çok iyiydi. Ooof offfff. Nerde o eski günler.

Şu anda orda okuyanlara sesleniyorum bu günlerinizin kıymetini bilin. Gelmiyor bir daha geri. (Biraz arabesk oldu galiba ama napalım!)
nlya çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla