Henüz 1 haftalık bir Beykent üni. öğrencisiyim ve kandırıldığımı hissediyorum.Aslında hata bende tabi üniversite meselesi ciddi bir iş ve etraflıca düşünülmesi gerekiyor hakkında.Ama beykent üniversitesi sağolsun, yanlış tercih yaptığınızı zaman kaybetmeden , daha kayıt günü size öğretiyorlar.Ve size de 315 puanla niye buraya geldim demek kalıyor.Bi kere kampus Allah'ın dağında.Hadi onu sineye çekelim diyorsunuz ve derse giriyorsunuz(bardağın dolu tarafını göreceğiz ya...).Karşınıza 24(yazıyla: 24) yaşında bir üniversite hocası çıkıyor.Şahsen en son ilk okul 1'de o kadar genç bir hocam olmuştu.Zaten sevgili hocamız da 2-3 sene evvel üniversite sıralarındaymış!Tabi kar amaçlı bir okul olunca masraflardan kısmak gerekiyor.Okulda çalışan memurlar en hafif tabirle 'spastik'...İki kelimeyi bir araya getirip cümle kuaramadıkları gibi bir de azarlıyorlar sizleri çekinmeden..Kayıt olayını bile organize edemeyen,öğrencilerini yolunacak kaz olarak gören,öğretim elemenları 2 yıl önce mezun olmuş akranlarınızdan oluşan bir ''lise'' burası...Vasat bir lise.Ve inanın bana böyle düşünen sadece ben değilim..Forumlarda küçük bir araştırma yapın, göreceksiniz...Bir Allah'ın kulu memnun değil bu okuldan.Bir arkadaşımın da dediği gibi:''Eğitim ciddi iştir, sağda solda harcamaya gelmez..''Buraya yılda 12000 ytl vereceğinize yıllığı 7500 euroya gidin Avusturya'da okuyun...Tabi bunlar benim görüşlerim.Allah kimseyi tercihlerinden dolayı pişman etmesin.Şimdilik gidiyorum..Öss'ye hazırlanıcam da bugünden itibaren