View Single Post
Eski 20-09-07, 14:16   #11 (permalink)
WhopperXXL
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 13-06-2005
Yer: Bahçeşehir
Rep Puanı: 197003
WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11WhopperXXL Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 2009
Varsayılan C: Alman konsolosluğu ile dialoğum... !!

Sevgili Arkadaşım,

Bende !988 Yılında Almanyada Doğdum. Ben 8 Yaşında Türkiyeye Getirildim Ailem Tarafından Ve Ailem Temelli Dönüş Yaptı Türkiyeye. Şimdi Beni Türkiyeye Getirdiklerinde Ben 18 Yaşından Küçük Olduğum İçin Ben Pişmanlık Yasasına Başvurabiliyorum. Bu Arada Telefonla İlgilenmezler. Senin Oraya Gitmen Gerekiyor Arkadaşım. Benim Annemin Arkadaşının Oğluda Bizim Gibi Yararlandı Şimdi Alman Vatandaşı. 22 yada 23 yaşını Geçmediyse Yararlan. Ama 23 Yaşını Geçtiysen Yine Alman Vatandaşı Olabilirsin. Bak Tanıdığında Var Orda Formalite Evlilik Yap Oturumunu Al. Ama Sen Git Konsolosluğa Deki Ailem Beni Türkiyeye Getirdi 18 Yaşından Kücüktüm. Orda Herşey Daha Mutluydum . Ben Pişmanlık Yasasına Başvurmak İstiyorum de Yardımcı Olurlar.. Yani Hlka Hizmet Kurumu Mecburrr Yardım Edecekler. Bu Arada Almanyada Konsoloslukta Calışan Tanıdık Var. bende Bu haktan Yararlancam O öğrendiğinde Ben Sana Haber Veririm Ama Sen Muakkak Git Alman Konsolosluğuna Bu Hafta. Kendinize ii bakın görüşürz
WhopperXXL çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla