View Single Post
Eski 16-09-07, 15:52   #28 (permalink)
noooluyoruz
Hızlı Üye

Giriş Tarihi: 23-12-2005
Yer: karşıki köy..aha bak orda..gördün mü??
Rep Puanı: 426816
noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11noooluyoruz Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 4316
Varsayılan C: İtÜ De Okuyacaklar

öle beyler meyler canımı sıkmayın benim ne yani itü ye her gelen erkek mi!!!! biz de itüdeyiz işte Alla Alla... gerçi evet yazdığınız bölümler genelde erkek öğrencilerin tercih ettikleri yerler.. neyse... diyeceğim o ki.. lafa beyler diye başlamazsanız sevinirm!! okuldaki tek kız benmişim gibi geldi bi anda! ben de işletme mühendisliğindeyim. gerçi bu sene hepimiz hazırlığız galiba kur sonuçları yarın açıklanır sanırm (bugün pazar) işte ona göre herkes yazsın sınıfını falan. bu arada kurlar öle tek bi sınıf değil biliyorsunuz dimi. misal b kuru 1den 10a kadar falan diyorlardı. ayrıca d kurunda am is are dan başlıyolarmış en iyisi b!! ayrıca hazırlıktan pek bişey beklemeyin diyorlar lay lay lom yani.. boşverin yaa gezeriz durmadan ya sizin vadi madi en azından bi yerler var.. ben nerde kalıcam bilmiyorummm!!!! ya da dur dur biliyorum.. maçka parkı... tinerciler minerciler.. ziyarete gelin beni
noooluyoruz çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla