View Single Post
Eski 09-09-07, 21:34   #10 (permalink)
Kaleci_Mayer
Meraklı

Giriş Tarihi: 23-01-2007
Yer: BERLIN - ALMANYA-KOMM REIN! WIR KÖNNEN ÜBER ALLES REDEN!
Rep Puanı: 148645
Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1506
Varsayılan C: dil egitimi

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen nazarimsin Mesajı Göster
cvp icin tskler ama öss yi kazabilsem tr okurum hic ugrasmam ama ben sadece dil kursu icin gitmek istiyorum
Bildigim kadari ile eger dil ögreniminin kesin bir amaci mesela calistigin is yeri senin almanca dilini ögrenmeni istemesi ve firmaya daha cok yarar saglaman... yada yapacagin iste almanca konusulan ülkelerle sürekli bir ticaret... ve benzeri gibi amaci yoksa dil kursu vizesi alabilme sansin bayag bir azalir. Sana soracagi ilk soru neden almancayi Almanyada ögrenmek istiyorsun? Türkiye deki kurslara giderekte almancayi ögrenebilirsin diyecektir. Senin öyle bir sebebin olmaliki almancayi Almanyada ögrenilmesi gerektiginin cevabi olsun. Yoksa zaten ingilizce biliyorum, almancada ögrenim belki ileride isime yarar gibi aciklamarda 3. bir reddi alman büyük bir olasilik. Sanirim liseyi yeni bitirdin. Okulu bitirdikten sonra bugünkü tarihe kadar yaptiklarinda; is, dil ögrenimi, meslek ögrenimi vs vs. de vize basvurularinda cok önemlidir . Okul bittikten sonra hic birsey yapmadi isen ve aradanda 5-6 ay yada daha uzun bir süre gecti ise bu durum senin aleyhine olucaktir.

Bol sans...
Kaleci_Mayer çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla