View Single Post
Eski 08-09-07, 23:01   #8 (permalink)
Kaleci_Mayer
Meraklı

Giriş Tarihi: 23-01-2007
Yer: BERLIN - ALMANYA-KOMM REIN! WIR KÖNNEN ÜBER ALLES REDEN!
Rep Puanı: 148645
Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11Kaleci_Mayer Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 1506
Varsayılan C: yardim edinnnnn lütfennnn:(

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen nazarimsin Mesajı Göster
Ya Arkdaslar Bende Bİsİ Sorcam Amayasİm 19 Doldu Bundan 7 Ay Önce Konsolosluga 2 Kere Bas Vurdum Turİst Vİzesİ Alamadİm.dayİm Davet Etmİstİ...İlk Bas Vurdugumda Eksİk Evrak Dedİler Yasİn Genc Dedİler.2.basvurdugumda İse Evraklar Her Sey Tamam Ama Yasn Genc Deyİp Vİze Vermedİler.dayİmİn Durumu İyİ.aİlemİnde İyİ.ama Ben Calİsmİyorumve Sİmdİ Dİyorum Kİ Lİse Mezunuyum Almanyada Almanca Ögrenmek İstİyorum..vİze Alabİlİrmİyİm Nasİl Alabİlİrİm...yardİm Edersenİz Cok Sevnİrİm..sİmdİden Tskler..almanyada 2 Dayİm 1 Amcam Var Cvplarİnİzİ En Kİsa Zamanda Beklİyorum. tskler Aeo Kİb ByUnutmusum ÖzÜr Askerlİgİmİde Bİr Kac GÜn Sonra 2 Yİl Tescİl ettİrcem Bye bye...yardimlarinizi bekliyorum lütfen
Diger bir konudada aynisi yazdim. Görmemis olacagini düsünerek burayada yolluyorum.

Ben olsam su sekilde yaparim. ÖSS yi kazanip ön kayidimi yaptiririm. Böylelikle Almanyada egitim icin gerekli olan prosedürlerin birini yerine getirmis olurum. Ardinda haftalik 20 saatten az olmayan bir dil kursuna kayit olurum. Garantörü de almanyadaki akrabami gösteririm. Almanyadaki üniversitelerin birinden kabul belgesi (Zulassungsbescheid) yada basvuru teyidi (Bewerberbestätigung) alirim (Üniversitelerle yapilan e-mail yazismalarda olur) ve "Üniversite Ögrenci Adayi" vizesine basvururum.

Bu sekilde dil kursu bittikten sonra eger dil sinavini gecersen (DSH) Almanya da bir üniversite okuma hakkina sahip olursun.
Kaleci_Mayer çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla