View Single Post
Eski 06-06-05, 12:40   #48 (permalink)
Fenix_Production
Geçerken Uğradım

Giriş Tarihi: 15-04-2005
Rep Puanı: 2375
Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11Fenix_Production Rütbe: Artı 11
Rep Gücü: 68
Exclamation Cvp: Greencard kazandim ama is yok??

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen OKYANUX
selamlar amerika hakkinda yazilanlar gercekten ilginc. ben üc aydir ny'da yasiyorum ve geri dönmeye karar verdim. bi defa herkese sokakta is dagitmiyorlar kardesim. eger amele pazarlarinda dikilmek cok ilginctir ama gercek ah bi kamyonet gelse de beni alsa diye beklemek istiyoraniz ya da benzin istasyonunda pompa basmak istiyorsaniz pizzacida servis elemani olmak istiyorsaniz ya da sokak baslarinda manav tezgahinin basinda beklemek istiyorsaniz gelin kardesim. ama madem bunlari yapacaksiniz neden bu kadar sene okuyorsunuz üniversite bitiriyorsunuz bunlari kendi ülkenizde de yapabilirsiniz. kendi ülkemizde gururumuz var dimi cünkü gururluyuz. buraya gelirken herkes herseyin cok basit oldugunu ve kisa zamanda köselik olacagini zannedenler hayatlarinin hatasini yapiyorlar bence. insan firsatlari degerlendirmesini bildikten sonra zaten bu ülke falan tanimaz ister amerika olsun ister türkiye isterse almanya. arti burayi rüyalar ülkesi falan zannetmeyin. benden tavsiye size. ben yukarida saydigim seyleri yapmak istemedigim icin geri dönüyorum. herkesin hayat görüsü farklidir tabiki ama belli bir egitimi aldiktan sonra sadece adi amerikada yasiyorum olsun diye bu meslekleri yapmaya gerek görmüyorum. burada herhangi bir meslegi falan kücümsedigim yok hayatta kalmak icin her türlü is yapilabilir ama bunlari yapmak icin bu kadar sene kalem tutan ellerine yazik. kendi ülkemizde daha iyi sartlarda calisma imkanlari bulabiliriz diye düsünüyorum. saygilar.

Aynı şey İstanbulda'da geçerli arkadaş,çevrem olmayınca iş zor buradada....Sadece Amerika'da öyle değil.
Fenix_Production çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla