Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen erkankaraca
Ben 98 mezunuyum bizim zamanımıza Veysi Çivilibal vardır tülay tabak vardı inanılmaz güzel günler geçirdim ben bu okulda 6 sene okudum bizim zamanımızda 2 tanede orta okulu vardı çok güzel okuldu zaman zaman tepeye çadır kuran çingenelerle kavga ederdik okul tuvaletinde her tenefüs sigara içerdik top oynarken kasdi olarak sınıflardan içeriye ders varken top atardık türkiyenin sayılı okullarındandır çünkü ben kimseden şunu duymadım ''bizim okulda asla siyaset yoktu'' evet gerçekten arkadaşlar bizim okulda siyaset yoktu ve hiç olmadı çok kavgalar ettik tozkoparanlı haznedarlı merterli diye belki kendi aramızda bölündük ama o okuldaki son 2 senem inanılmazdı Kemal Hasoğlu Lisesi 11 Sosyal A yı hatırlar gidin sorun  bizim zamanımızda Süper Lise değildi ve şimdiki gibi önünden geçen derede ıslah edilmemişti  daha sonra 4 tane benden küçük mahalleden kardeşlerim okudu abi hala sizi anlatıyorlar dedi inanılmaz bir mazi olarak akıl kütüphanemde yerini alıyor...
|
merhaba, bende 98 mezunuyum.. 11 TM B... gercekten guzel yillardi... belki su an gorusmedigimiz eski arkadaslarimizlada bu forum vesilesiyle karsilasiriz... bu arada bende 6 senemi kemal hasta gecirdim, ortaokuluda orda okudum...