Amerika Vizesi Ile Ilgili Lutfen Yardim
Merhaba arkadaslar ;
Ben Turkiyede yasiyorum , acikogretim fakultesinde ogrenciyim ayni zamanda grafikerim ve kendi islerimi yapiyorum.kendi musterilerimin isleri ile ilgileniyorum.
INternette bir bayanla tanistim ve bana davetiye mektubu gondermek istiyor..DAvetiye mektubunda ne yazmasi dogru olur.elimde neler olmaliki oraya kolayca gitmek icin vize alabileyim.Belki orada evlenme durumu olabilir.en kolay sekilde vizeyi nasil alacagim tam emin deiglim!
davet mektubu gonderecek kisi var.
Bu kisi cok zengin evi var arabasi var ve iyi para kazanıyor.
Ben sadece acikogretim fakultesinde okuyorum ve oraya ait bi kimligim var.
ingilizcem cok iyi.konusabiliyorum.biraz daha gelistirmem gerekli..
pazaport cikartmak zaten kolay is.bir gunluk.
davetiyede neler yazilmali bilmiyorum.amerika interntten tanistim onu gormeye gidiyorum dedgim icin bana vize verirmi bilmiyorum.
Beni cagiran bayanin davetiye mektubunda ne yazmali?christmas ta gitmem daha mi kolay olur.ordaki bayani nereden tanidigimi bana sorarlar mi? ve en onemlisi bu bayan turkiyeye gelmedi hic.
Bana en kestirme kolay yolu soyleyecek olan arkadaslara simdiden minnettar olacagim.herkesin fikirlerini bekliyorum.
|